De interieurtrends van 2022

De interieurtrends van 2022

De interieurtrends van 2022

Met de tijd mee

Huizen van vroeger zagen er heel anders uit dan hoe ze er nu uitzien. Gelukkig maar. We houden niet meer van oubollig, doe ons maar modern. Maar, volgens de interieurtrends is dat niet helemaal waar. In 2022 zien we namelijk steeds meer interieur terugkomen waarin de retro look centraal staat. Niks stalen deuren en alles in zwart en wit. Haal die warme ouderwetse kleuren maar weer tevoorschijn want dat is helemaal in.

Wat we ook steeds vaker terugzien keren (van weggeweest) dat zijn neon kleuren. Heftig? Ja, kan. Maar als dit op de juiste subtiele manier wordt ingezet kan dat echt wat extra's geven aan je interieur. Iets wat opvalt, maar niet te overdreven is.

Duurzaamheid

Of je bent er druk mee bezig, of je wordt al moe als je eraan denkt. Toch is het best handig om je hier af en toe eens in te verdiepen. Zeker wanneer je voor de keus staat om nieuwe meubels te gaan shoppen.

Hey Google!

Je kan er niet meer omheen. Bijna iedereen gebruikt zijn telefoon (of auto) wel eens om mee te praten. Nee, niet uit eenzaamheid. (Ook al zou dat natuurlijk ook best kunnen). Steeds meer meubels krijgen een smartfunctie. Daarbij hoef je niet alleen te denken aan de Google Smarthub die in je boekenkast staat te wachten op jouw orders. Ook kan je daarbij denken aan banken met een USB-oplader, zodat je makkelijk je telefoon kunt opladen terwijl je aan het bankhangen bent. Handig, en als je het eenmaal gewend bent ook nog eens onmisbaar!