Ff een bakkie met je makita

Ff een bakkie met je makita

Hè?

Wat is er nu lekkerder dan tijdens het klussen ff snel een bakkie te kunnen zetten. De meeste mannen klussen alleen niet in hun keuken, dus voor een kopje koffie zullen ze zich toch echt naar de keuken moeten verplaatsen of de vrouw (of man) des huizes tot actie roepen. Beide situaties zijn niet optimaal. Het zou dan natuurlijk geweldig zijn als we gewoon een koffiezetapparaat in onze schuur konden plaatsen. Maar ja, dat is ook weer niet zo praktisch natuurlijk.

Maar Makita, die denkt alleen maar in praktisch en heeft een koffiezetapparaat op accu ontwikkeld. Ideaal voor in de schuur, maar ook natuurlijk voor onderweg. Een KVO'tje, daar wordt iedereen toch vrolijk van? (Als het nog te vroeg is voor een BVO'tje).

Hoeveel bakkies?

Uit één volle accu haal je 3 koppen koffie van 160 ml. Er is een droogkookbeveiliging ingebouwd wanneer er geen of te weinig water in het reservoir zit. Helemaal veilig dus. Je kan hem zowel met koffiepads als met gemalen koffie gebruiken. Voor ieder wat wils dus.

Hoe bestel je hem?

Je kan hem eenvoudig bestellen op de website van Makita zelf. Let wel op! Zodra je hem bestelt, dan zitten er geen accu's of laders bij. Wel krijg je er een mok, maatlepel, herbruikbaar filter, filterhouder en een koffiepad-houder bij. Bestel hem nu en geniet binnenkort van jouw eigen gezette kopje Makita koffie. Dat heb jij wel verdiend, na al dat zware geklus! Toch?